Siirry pääsisältöön
FI · EN

Projektit

Lista erinäisistä tietotekniikka-aiheisista projekteistani. Toivottavasti niistä on iloa!

LYLL-ruoka

Ruoka-aikamme Lohjan Yhteislyseon Lukiossa olivat lukioaikanani porrastettu sen perusteella, mitä kurssia kukin opiskelija kävi lounasaikaan. Saimme aina jakson alussa pitkän listan kursseja ja ruoka-aikoja, joka ensinnäkin sai silmäni harittamaan ja toisekseen oli minulta aina hukassa puhelimeni syövereissä. Päätin ratkaista asian, toivottavasti kaikkien parhaaksi, kehittämällä verkkosivun, jonka kautta päivän ruokailuvuoroja voi tarkastella oman kurssinsa tunnistetiedon syöttämällä.

stdu

stdu on ohjelma, joka laskee sen sisääntuloon syötetyn datan määrän ja tulostaa sen reaaliajassa.

Esimerkkejä, poimittu manuaalista:

nc -l 1234 | tee backup.tar.gz | stdu -p3 -h

jorl.fi

Verkkosivuni. Selaat niitä parhaillaan. Näyttävätkö ne jotenkin pajlailta? Se johtuu siitä, että keveys edistää suorituskykyä ja on omalla tavallaan tyylikästäkin.

gemini.jorl.fi

Geminikapselissani julkaisen Englantia puhuvalle ja todennäköisesti tietokoneita ja -tekniikkaa harrastavalle yleisölle kohdistettua sisältöä. Jos sinulla ei ole gemini-selainta, suosittelen käymään Geminiprotokollan verkkosivulla, https://geminiprotocol.net, saadaksesi lisätietoa.

Lohjan Kamppailukeskuksen verkkosivut

LKK:n verkkosivut (lohjankamppailukeskus.fi) ovat käsialaani, vaikka en sivuston sisällöstä päätäkään. Wordpress ei ollut mukava yhteistyökumppani.

Käykää ihmeessä kokeilemassa treenejä, jos tapaatte viettää vapaa-aikaanne Lohjalla.